5 Tips about Инвестиции You Can Use TodayПари, спечелени благодарение на вашата експлоатация, примирение и безропотност. Днес законите са безсилни пред жаждата за трупане на печалби. Днес законите важат и се прилагат само и единствено спрямо вас. Вие сте превърнати в оръдия за трупане на печалби, които трябва да работят, докато умрат, и ако се разболеят биват изхвърлени на бунището на капитализма.

Главен координатор на инициативата „Десетилетие на ромското включване“, вицепремиер и вътрешен министър на република България – Цветан Цветанов „

И защо се взривяват, от какъв зор . . ? Можеха да се предадат доброволно, като Жоро Милионера, дето го хванахме, а ако не желаят поне да си бяха тръгнали като братя Галеви, по живо по здраво, кой от къде е, а те се взривяват!!! Взривяват се .

Къде са печалбите от вашия труд, къде са вашите спестявания и материални блага, които трябваше да получите в замяна на вашето усърдие? Погледнете заплатите си, това ли е вашата печалба? Успявате ли да покриете с тях дори и най-насъщните си нужди? Спокойни ли сте за утрешния ден? Нахранени и облечени ли са децата ви, имате ли покрив над главата? Успявате ли да се погрижите за тяхното адекватно образование? Сигурни ли сте за тяхното бъдеще? Въпреки, че работите по цял ден, в условия далеч от тези, изисквани от закона, примирявайки се с презрителното и нагло отношение на вашите работодатели, вие получавате в замяна само подаяния, недостойни дори и за просяци.

– Братя и сестри – обърна се към всички които го чуваха и виждаха в този момент, хвърлящият до преди малко камъни и бутилки със запалителна течност върху беззащитните органи на реда защитаващи устоите на финансовата демокрация и консуматорското общество, атински лумпен “ – Дошло е време да се опълчим на финансовите поробители, прострели пипалата си във всяка точка на света. Вече три години гръцкият народ води битка за своята свобода и право на достоен живот.

– Бихте ли дали някакъв по-конкретен пример? Някакъв проект който вече е в действие?

– Какво липсва според вас на българския народ, за да преодолее този кризисен етап от своето съществуване?

и които управляващите на държавите в целия свят демократично са приели и законово въвели. Затова ние сме се събрали тук и апелираме към целият свят да дойде и да освободи Гърция от гръцкият народ. Да освободи банките, да освободи нашите печалби, да гарантира нашите интереси и налагането на нашата ценностна система. Тези които желаят да живеят на кредит, да задлъжняват и да предават дълговете си от поколение на поколение, те са добре дошли в нашият свят, останалите са излишни и опасни. Те трябва да бъдат укротени, озъптени, а ако се наложи и унищожени. В нашия добре подреден свят няма място за хора с различно от нашето мислене, за хора с различна ценностна система. Нека на всички стане ясно, че демокрацията се подчинява на парите, а не парите на демокрацията.

Откъде? Откъде идват парите за джипове, любовници, екскурзии, разкош и удоволствия? Те идват от печалбата от вашия труд и от неспазването на законите. А откъде идва вашата мизерия, стрес и несигурност? – от ограбването на вашия труд, потъпкването на правата ви и безнаказаното престъпване на законите от страна на вашите капиталистически господари.

Тези специализирани групи, за които говоря, са най-често различни ПР отдели, икономически институти, отдели за връзки с обществеността, бизнес-групировки и т.н. И ето, че те, след внимателен анализ на своите интереси, ви поднасят информацията грижливо оформена, опакована с примамливи заключения, и вие я приемате, корумпирайки разума си.

Бедните са нашето богатство. Из “Залезът на капитала”

Те терористите не се организират във фейсбук предварително, не участват в групи в социалните мрежи. Не списват блогове, не ни плюят, не извършват никаква очебийна агитация, че да може да ги привикаме в ДАНС да дават обяснения. Те дори не блокират Орлов мост, ако бяха там щяхме да сме get more info ги арестували.

Следвайте идеите не хората. Бъдете готови на саможертва в името на бъдещето на децата ви, в името на нормален и достоен живот за вас, семейството ви, вашите родители и обществото като цяло. Няма по-велико чувство от това, изпълващо гърдите на бореца за социална справедливост, няма друго, което да ви кара да се чувствате истински свободен, мислещ човек, както борбата за общото благо, и няма по-зла участ от тази всеки ден да се чувствате роби, експлоатирани, ограбени, подтиснати, обзети от страх и апатия. Събудете се! Вие сте народ – не мърша.

A society based on such unstable types of lifestyle is doomed to existence within the verge of extinction, continual wars and makes an attempt of imposing dictatorship and brainwashing. On a place like that Democracy would imply a badly disguised type of Chaos.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *